Handelsbetingelser ved køb af billetter til en fast afgang med Margrethe 1, gavekort  eller bestilling af en chartret sejlads med Margrethe 1.

 

Nærværende handelsbetingelser gælder for dit onlinekøb af billetter til en fast afgang, gavekort  eller chartret sejlads med Margrethe 1 hos Foreningen Margrethe1, www.margrethe1.dk, CVR 43180320, baadenmargrethe@gmail.com , tlf. 53 63 28 70.

 

Betaling og levering.

 

  1. Køb af billet til en fast afgang med Margrethe1.

 

Når du køber billetter til en sejlads (fast afgang) på www.margrethe1.dk, køber du en online billet til den bestilte sejlads. Onlinebestilling af billet til en fast afgang kan foretages indtil 30 minutter før afgang fra Golfsalonen ved Nørresø, Viborg, forudsat den pågældende sejlads ikke er booket op. Online billetten sendes som e-mail med bekræftelse på din booking og skal kunne fremvises enten printet på hvidt papir eller downloaded på telefon. Bekræftelsen leveres online umiddelbart efter betaling sendt via en autogenereret mail. Aftaler på vores webside indgås på dansk.

 

Billetten indeholder et unikt bookingnummer. Du vil blive kaldt ombord 15 minutter før afgang i det navn, som billetten er bestilt. Den leverede billet er et gyldigt bevis på, at betaling til den valgte afgang er gennemført. Dit billetkøb kan ikke fortrydes, jfr. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12. Din booking bliver annulleret, såfremt din onlinebetaling ikke gennemføres inden for 30 minutter.

 

Beløbet for billetten trækkes, når billetten sendes og leveres pr. mail. Billetten betragtes som sendt og leveret, når mailen med billetten er afsendt. Der kan betales med Visa Dankort, Mater/Euro card og VISA.

 

Hvis du har mistet din billet, kan du kontakte Foreningen Maregrethe1 på tlf. 53 63 28 70.

 

  2. Køb af gavekort.

 

Når du køber et gavekort til sejlads på www.margrethe1.dk, køber du et online gavekort til et valgfrit beløb. Gavekortet indeholder en gavekortkode og er et gyldigt bevis på, at betaling er gennemført. Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra købsdatoen. Onlinekøb af gavekort kan foretages indtil 30 minutter før afgang fra Golfsalonen ved Nørresø, Viborg, forudsat den pågældende sejlads ikke er booket op. Et gavekort kan printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages ligeledes en bekræftelse på købet på mail.

 

Gavekortet skal kunne fremvises enten printet eller downloaded på telefon. Gavekortmodtageren skal booke en sejlads online til en bestemt dato ved anvendelse af gavekortkoden, der er vist på gavekortet. Såfremt gavekortet ønskes udnyttet til flere ture, skal der bookes online forinden hver tur.

Online køb af gavekort kan fortrydes indtil 14 dage efter købet ved henvendelse til Foreningen Margrethe1 på tlf. 53 63 28 70.

 

Beløbet for billetten trækkes, når billetten sendes og leveres pr. mail. Billetten betragtes som sendt og leveret, når mailen med billetten er afsendt. Der kan betales med Visa Dankort, Mater/Euro card og VISA.

 

   3. Køb af billet til en chartret sejlads med Margrethe1.

 

Når du køber en chartret sejlads med Margrethe 1 på www.margrethe1.dk, køber du en online billet til den bestilte sejlads. Onlinekøb af billet til en chartret sejlads kan foretages indtil 10 dage før den chartrede sejlads, der sker med afgang fra Golfsalonen ved Nørresø, Viborg. Online billetten sendes som e-mail med bekræftelse på din booking og skal kunne fremvises enten printet på hvidt papir eller downloaded på telefon.  Bekræftelsen leveres online umiddelbart efter betaling sendt via en autogenereret mail. Aftaler på vores webside indgås på dansk.

 

Billetten indeholder et unikt bookingnummer. Den leverede billet er et gyldigt bevis på, at betaling til den chartrede sejlads er gennemført. Dit billetkøb kan annulleres og sejladsen aflyses senest 30 dage inden turen. Billetten kan annulleres mindre end 30 dage og senest 5 dage inden sejladsen mod betaling af et gebyr på 500 DKK. Billetten kan ikke annulleres mindre end 5 dage inden sejladsen, jfr. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12. Du skal kontakte Foreningen Margrtethe1 på tlf. 53 63 28 70 om annullering og hel eller delvis refundering.

 

Beløbet for billetten trækkes, når billetten sendes og leveres pr. mail. Billetten betragtes som sendt og leveret, når mailen med billetten er afsendt. Der kan betales med Visa Dankort, Mater/Euro card og VISA.

 

Hvis du har mistet din billet, kan du kontakte Foreningen Margrethe på tlf. 53 63 28 70.

 

 

Persondata politik.

 

Vi behandler de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling. De oplysninger, vi behandler, er følgende oplysninger på bestilleren:

 

Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt rejsedato og -tidspunkt. Oplysningerne behandles med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

 

Oplysningerne gemmes i op til 5 år efter billetkøbet. Denne lagring af oplysningerne sker med hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, idet vi har pligt til at gemme oplysninger om transaktioner i 5 år efter regnskabsårets slutning, jfr. bogføringslovens regler.

 

Alle kundeoplysninger og informationer behandles fortroligt og videregives ikke til trediepart. Vi anvender dog et eksternt hostingfirma i vores IT løsning, incl. den online platform, hvorpå bestilling af billet afgives. Dine oplysninger overlades derfor til hostingfirmaet. Hostingfirmaet og dets servere er beliggende i Danmark, og dine oplysninger overføres således ikke til udlandet.

 

De betalingsoplysninger, du sender i forbindelse med køb af billet og betal med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun betalingsleverandøren, der kan læse dem. Hverken Foreningen Margrethe1 eller andre har mulighed for at læse de indtastede data.

 

I henhold til persondataforordningen oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger. Modtager vi berettigede indsigelser fra dig vedr. vores persondatabehandling, stopper vi persondatabehandlingen og sletter oplysningerne. Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Du kan se nærmere på www.datatilsynet.dk . Klager skal meddeles under turen eller straks efter turens afslutning. Klager modtages på e-mail:

baadenmarghrethe@gmail.com .