Værd at vide, inden du sejler en fast afgang:

 

Er det nødvendigt at købe billetter på forhånd? Nej, men det kan være en fordel. Du kan booke billetter på hjemmesiden. Billetter kan også købes på båden.

 

Hvornår skal jeg møde op? Hvis du har købt billet eller reserveret pladser, skal du møde op senest 15 minutter før afgang. Ellers kan vi ikke garantere dig, at du kommer med. Du finder alle afgange i sejlplanen.

 

Hvordan foregår betalingen? Der betales via bookingsystemet her på siden eller ombord på båden. Ombord på bådene kan du betale kontant eller med mobile Pay.

 

Hvor lang tid tager en tur? En tur rundt på Sønder sø og Nørre sø tager 1 time.

 

Må jeg tage mad og drikkevarer med ombord? Ja, det kunne være hyggeligt, hvis du gør det. Der er ikke borde ombord.

 

Er båden handicapvenlig? Der er ikke lift til ombordstigning. Med et lettere handicap er ombordstigning mulig ad 3 trappetrin fra broen til bådens dæk.

 

Er der redningsveste ombord? Ja. Der er redningsveste til alle passagerer ombord på båden. Hvis du gerne vil have en redningsvest på under sejladsen, skal du bare sige det til personalet, når I sejler afsted.

 

Er der toilet ombord? Nej. Der er offentligt toilet, der kan benyttes inden sejladsen. 

 

Må jeg tage en hund med? Ja, vi vil rigtig gerne have din firbenede ven med ombord – så længe den er i snor og opfører sig ordentlig.

 

Kan jeg have en barnevogn eller rullestol med ombord? Ja, i begrænset omfang. Den skal være klappet sammen, inden I går ombord.

 

Kan jeg benytte mig af et ledsagerkort? Ja.